Dotările clinicii

DIN RESPECT FAȚĂ DE PROFESIA NOASTRĂ ȘI FAȚĂ DE SĂNĂTATEA PACIENȚILOR, FOLOSIM MATERIALE DENTARE DE TOP!

Calitatea tratamentelor stomatologice este direct proporțională cu materialele dentare folosite și în aceeași măsură cu lucrările protetice! Tehnicienii dentari cu care colaboram sunt specializați pe lucrări fixe, mobile sau mobilizabile! Aceștia individualizează lucrările dentare, fără să pună preț pe cantitate, ci pe calitate!

Am investit în SIGURANȚĂ și am refăcut toata instalația electică, toți pereții din cabinet sunt LAVABILI, tapetați cu tarchet ce se folosește în SĂLI DE OPERAȚIE, ușa și pereții de sticlă pentru mai multă TRANSPARENȚĂ și mobilier MDF viu colorat, pentru a curăța ușor și eficient.

Ambientul este primitor si modern!

Sala de asteptare are aspectul familiar al unei camere de zi ,in care va veti simti binevenit!

STERILIZAREA - conform standardelor impuse de Uniunea Europena


UNITURILE DENTARE – sunt de ultima generatie, dotate cu camera intraorala,piese de mana NSK,aparat de detartraj,lampa cu UV, pentru un tratament dentar modern si de calitate.


CAMERA INTRAORALA ofera pacientului o imagine clara asupra starii proprii de sanatate dentara,inainte,in timpul si la finalul tratamentului.


APEX LOCATOR – modern, de ultima generatie, folosit in tratamentul endodontic, confera medicului dvs dentist siguranta unui tratament de canal corect efectuat pe toata lungimea radacinii.


MOTOR DE ENDODONTIE – aparat pentru prepararea canalelor radiculare cu apex locator integrat, folosit in terapia endondontica moderna, asigura un tratament complex si complet al portiunii radiculare.


FIZIODISPENSER SI TRUSA CHIRURGICALA – este folosit pentru inserarea implanturilor.