Dotarile clinicii

DIN RESPECT FATA DE PROFESIA NOASTRA SI FATA DE SANATATEA PACIENTIILOR FOLOSIM MATERIALE DENTARE DE TOP!

Calitatea tratamentelor stomatologice este direct proportionala cu materialele dentare folosite si in aceeasi masura cu lucrarile protetice! Tehnicieni dentari cu care colaboram sunt specializati fie pe lucrari fixe,fie mobile,fie mobilizabile!Acestia individualizeaza lucrarile dentare ,fara sa puna pret pe cantitate,ci pe calitate!

Am investit in SIGURANTA si am refacut toata instalatia electica ,toti peretii din cabinet sunt LAVABILI ,tapetati cu tarchet ce se foloseste in SALI DE OPERATIE,usa si pereti de sticla pentru mai multa TRANSPARENTA si mobilier MDF viu colorat,pentru a curata usor si efficient.

Ambientul este primitor si modern!

Sala de asteptare are aspectul familiar al unei camere de zi ,in care va veti simti binevenit!

STERILIZAREA - conform standardelor impuse de Uniunea Europena


UNITURILE DENTARE – sunt de ultima generatie, dotate cu camera intraorala,piese de mana NSK,aparat de detartraj,lampa cu UV, pentru un tratament dentar modern si de calitate.


CAMERA INTRAORALA ofera pacientului o imagine clara asupra starii proprii de sanatate dentara,inainte,in timpul si la finalul tratamentului.


APEX LOCATOR – modern, de ultima generatie, folosit in tratamentul endodontic, confera medicului dvs dentist siguranta unui tratament de canal corect efectuat pe toata lungimea radacinii.


MOTOR DE ENDODONTIE – aparat pentru prepararea canalelor radiculare cu apex locator integrat, folosit in terapia endondontica moderna, asigura un tratament complex si complet al portiunii radiculare.


FIZIODISPENSER SI TRUSA CHIRURGICALA – este folosit pentru inserarea implanturilor.