Implantologie

Implantologia este ospecialitate de baza a stomatologiei moderne, rata mare de succes a acestora fiind asigurata de calitatea implantului si tehnica inserarii acestuia. Implanturile dentare reprezinta cea mai moderna metoda de inlocuire a dintilor absenti. Implantul este un dispozitiv asemanator ca forma cu un surub, realizat din titan foarte pur, un biomaterial perfect acceptat de organism (fiind utilizat de foarte multi ani in chirurgia ortopedica). Titanul este foarte rigid, nu se deformeaza la fortele masticatorii si este stabil in mediul bucal.

Indicatii

Sunt necesare efectuarea unor analize ale starii generale de sanate.Implanturile se pot pune la orice pacient sanatos, cu igiena dentara foarte buna si constient de importanta controalelor periodice la stomatolog.

Avantajele implantului dentar

Implantul actioneaza ca o radacina artificiala care transmite presiunile masticatorii osului ,prevenind resorbtia acestuia Cand dintii vecini bresei edentate sunt integri, un implant va evita slefuirea si imbracarea dintilor limitanti Cand edentatiile sunt intinse, implanturile restaureaza arcada printr-o lucrare fixa (punte pe implanturi), mult mai comoda decat varianta clasica de proteza mobila. Cand nu exista dinti restanti, implanturile vor reprezenta suportul pentru elementele speciale de mentinere ale protezei totale, care astfel va fi foarte stabila. In mod evident tratamentul cu implanturi are avantaje nete fata de tratamentul clasic, cum ar fi: mentinerea osului alveolar, protejarea dintilor restanti,refacerea fortei de masticatie, aplicarea unor lucrari fixe acolo unde tratamentul clasic nu poate realiza acest lucru.

Puteti descarca oferta noastra de pret

Va stam la dispozitie pentru orice informatie legata de oferta noastra de pret.